Welkom op de site

Welkom op de website van de Vakantiecamperverhuur. Vakantiecamperverhuur is gelegen in het Zuiden van Nederland.

Op onze website kunt U terecht voor het reserveren van zeer complete, comfortabele  en goed onderhouden campers. Tevens kunt U optioneel diverse pakketten reserveren om Uw vakantie nog aangenamer te maken.Vakantiecamperverhuur is een zakelijk camperverhuurbedrijf en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het voordeel voor  U als klant is dat onze campers,  vaak in tegenstelling tot particuliere verhuur, verzekerd zijn voor verhuur en de verzekering hierdoor overdraagbaar is aan verhuurders. Mocht er onverhoopt tijdens de camperreis iets gebeuren dan zijn zowel  U als wij verzekerd en komt U niet in de problemen.  Zo hebben wij onze campers WA/Casco (Allrisk) verzekerd, is er een  inzittenden verzekering, kan men  een beroep doen op verhaalsrechtsbijstand en is bij schade een vervangende kampeerauto  in de verzekering opgenomen. Er is een borgsom van toepassing van € 1.000,- euro. 

Op de pagina’s “Foto’s van de campers” en “Beschrijving van de campers” krijgt U een indruk van onze comfortabele campers.   Het hoeft U aan niets te ontbreken om van Uw vakantie te genieten; uiteindelijk is het de bedoeling dat U uitgerust terugkeert met mooie herinneringen..

Rapido
hymer

Vakantiecamperverhuur biedt U de mogelijkheid om van een welverdiende vakantie te genieten die passend is bij Uw levensstijl. Wilt U een avontuurlijke en tevens luxe vakantie, huur dan bij Vakantiecamperverhuur een camper en geniet met de hele familie van een zorgeloze campervakantie.

Indien U nog vragen heeft  kunt U gebruik maken van het  mailformulier of telefonisch contact opnemen. Wij  wij staan U graag te woord.

KvK Limburg nr: 14097471  ---  BTW nr: NL0973.53.036.801  ---  Bankrelatie: Rabobank 1716.98.632

Vakantiecamperverhuur